Skupaj obudimo pozabljeno umetnost kartografije

Naši starinski zemljevidi pripovedujejo zgodbe, ki presegajo okvire geografije. Izžarevajo veličastnost, moč, propagando in unikatno umetnost! -

Naši starinski zemljevidi pripovedujejo zgodbe, ki presegajo okvire geografije. Izžarevajo veličastnost, moč, propagando in unikatno umetnost!

Smo skupina navdušencev nad našim razgibanim planetom. Žal je danes tako, da se je nekdaj velecenjena umetnost izdelovanja zemljevidov neupravičeno pozabila. A za vas smo našli rešitev, in iz zaprašenih kleti in skrinj zopet razgrnili edinstvene zgodovinske zemljevide.

Želimo si oživeti umetnost starinskih zemljevidov in jo kot izvirno dekoracijo deliti z vami. Ideja je plod oziroma konglomerat različnih osebnosti - smo popotniki, umetnostni zgodovinarji, pisatelji, navtiki in pomorščaki. Vse to, a še mnogo več so bili pred 300 in več leti tudi avtorji prvih zemljevidov.

Obvladujemo znanja digitalnih tehnologijih, obdelave lesa, umetnostnega kovaštva, skupni imenovalec vsemu pa je navdušenje nad pozabljeno umetnostjo kartografije.

Originalni starinski zemljevidi, skupaj s poplavo ponaredkov na trgu, dosegajo astronomske, marsikomu nepredstavljive cene. Zato smo tu mi, da vam ponudimo unikatne reprodukcije, ki vam bodo vlile še več vsebine v vaše prostore. S prijaznimi cenami seveda.

Naša največja prednost je, če vam prostorska ureditev vašega interierja to omogoča, da vam izdelamo zemljevid XXL velikosti in dimenzije proporcionalno prilagodimo vašim željam. Govorimo o dimenzijah npr. 200 x 150 cm in več, kakor želite. Pri tem bomo ohranili popolno avtentičnost originala in predvsem berljivost najmanjših vsebinskih podrobnosti, nad katerimi se boste navduševali skupaj z vašimi gosti.

Hmm, mar se ne sliši kot idealna rešitev za tisto vašo osamljeno steno v dnevni sobi, spalnici, pisarni, restavraciji, vinoteki .. ?

Želite izvedeti več?