Kdor si bo ogledoval vaš zemljevid, bo pohvalil vaš izbran okus

Pred letom 1800 so zemljevidi v domovih premožnežev viseli ob umetniških delih in bili pomemben statusni simbol. - Z zemljevidi sveta so razkazovali svojo svetovljanskost, z zemljevidi Svete dežele svojo vero, z zemljevidi svojega posestva svoje bogastvo, z zemljevidi svojih domov, okrožij ali mest pa svojo zvestobo domači zemlji.

Pred letom 1800 so zemljevidi v domovih premožnežev viseli ob umetniških delih in bili pomemben statusni simbol.
Z zemljevidi sveta so razkazovali svojo svetovljanskost, z zemljevidi Svete dežele svojo vero, z zemljevidi svojega posestva svoje bogastvo, z zemljevidi svojih domov, okrožij ali mest pa svojo zvestobo domači zemlji.

Spoštovani svetovljani, zamislite si, da v rokah držite zvitek, ga razvijete na domači mizi, in razbirate najmanjše podrobnosti izredno bogate vsebine, stare več stoletij... Poneslo vas bo nazaj v preteklost, v čas morskih deklic in pošasti ter potapljajočih se ladij pionirjev odkrivanja sveta...spoznali boste prvotne meje dežel in držav, ki so dandanes že izginile iz zemljevidov...odkrili boste vasi, ki so danes svetovne metropole...

V zbirkah najdete zemljevide slovenskega ozemlja, Jadranskega morja, Sredozemlja, Evropskih držav, prestolnic kot tudi zemljevide vseh ostalih celin ali regij, kamor ste tako radi odpotovali.. Če iščete tematske zemljevide, imate na voljo geografske zemljevide s primerjavo svetovnih gora, rek, slapov ali porazdelitev živalskih vrst na Zemlji...vse to in še več skozi oči preteklosti!

Preglejte naše zbirke, ki vsebujejo preko 130 zemljevidov - premaknite kurzor miške v zgornji meni, na gumb ZEMLJEVIDI in poiščite svojo karto ...barve zemljevidov lahko minimalno varirajo zaradi različnih nastavitev monitorjev/pametnih telefonov.

Vsak izdelek je izdelan po naročilu samo za vas, zato ceno oblikujeta dimenzija zemljevida in način montaže.

Zemljevid bi naročil zdaj!